Limita mediocritatii

The creative landscape is changing. Some talk about a revolution. Others talk about a natural evolution. These changes affect everything. From creation to distribution, from artist to consumer.

Revolutia digitala e strans legata de conceptele de creativitate si democratizare a culturii. Nu mai e nicio noutate ca oricine poate crea, edita, selecta si distribui continut – fie ca e vorba de fotografii, scurtmetraje, ilustratii, texte sau orice altceva iti mai trece prin minte. Nu e o noutate nici ca avand atatea instrumente si mijloace de a iti exprima creativitatea si talentul cei mai multi dintre noi nu vor trece de limita mediocritatii. Documentarul PressPausePlay aduna unele dintre cei mai influente staruri ale erei digitale (printre care Seth Godin si Moby) in jurul dezbaterii despre arta si creativitate in lumea contemporana.

Puteti downloada gratis filmul de pe site, versiunea standard sau cea interactiva, insa il puteti cumpara si de pe Amazon sau iTunes.

Sabina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>