Echipa

ORICUM exista prin oamenii care fac tot posibilul pentru ca ideile creative sa se intample. Asa arata echipa in prezent.

Razvan Crisan a fondat ORICUM in 2005, anul in care s-a lansat oficial primul proiect al asociatiei. De atunci si-a dedicat creativitatea, ambitia si energia constructiei unei organizatii care sa fie demne de conceptul “spiritul unei generatii”. E convins ca generatia din care face parte poseda un tip de creativitate nativa, iar misiunea sa este aceea de a a fuziona creativitatea cu economia pentru a determina o transformare a felului in care se dezvolta Romania. Echipa cu care lucreaza la ORICUM il defineste uneori ca workaholic sau optimist, alteori ca incapatanat sau “secretos”, dar cu siguranta ca pe un coleg care gaseste mereu solutii la probleme. Fraza care-l defineste in relatie cu echipa: “Pot sa va ajuta cu ceva?”

 

Sabina Baciu este directorul executiv al Asociatiei ORICUM sau, asa cum prefera sa se semneze, Chief Knowledge Officer. Are un birou plin de publicatii si studii despre industrii creative si se bucura ca un soricel de biblioteca cand mai gaseste un articol nou. In toate proiectele in care este implicata Sabina si-a propus sa ajute oamenii cu talent si idei sa si le puna in aplicare si sa creeze business-uri si proiecte sustenabile. Cu un background in comunicare si new media, Sabina a terminat Cum Laude masterul Media Culture de la Universitatea Maastricht cu o dizertatie pe tema istoriei portretului de la Rembrandt la pozele de profil de pe Facebook. Este pasionata de artele vizuale contemporane si viseaza sa ​curatorieze o expozitie la un moment dat​. In timpul liber o gasiti foarte probabil ascultand jazz.

 

George Popa este pragmaticul echipei. Contractele si facturile, bugetele si tabelele complicate ajung pe biroul lui si, mai devreme sau mai tarziu (de obicei in timp util), le gaseste o rezolvare. Se ocupa asadar de administrarea proiectelor si de operatiuni financiare, lucru pe care l-a invatat la ASE Bucuresti (sectia Relatii Economice Internationale in limba engleza). A absolvit de asemenea un masterat in Economie Internationala si Afaceri Europene, tot la ASE. Ar fi fost mai greu compatibil cu echipa ORICUM daca nu i-ar fi placut filmele si nu ar fi mers cu bicicleta. Ii mai place si baschetul.

 

Gabriela Cotet este asistent de proiect, om de baza pentru cea mai importanta misiune: a duce lucrurile la bun sfarsit. A absolvit Comunicare și Relații Publice, iar dezvoltarea personală si creativitatea sunt domeniile ei de interes. Admira talentul, dedicarea si oamenii pasionati.