Promovarea Antreprenoriatului in domeniul Industriilor Creative

Promovarea Antreprenoriatului in Industrii Creative are ca obiectiv general dezvoltarea competentelor antreprenoriale in randul celor care isi doresc sa lucreze in domeniul industriilor creative. Transformarea creativitatii si a oportunitatilor din mediul economic actual in afaceri sustenabile in acest sector, dar si promovarea omogenitatii sale sunt cele mai importante tinte ale proiectului.

Acesta este realizat de Fundatia Post-Privatizare in parteneriat cu ORICUM, S.C. GEA Strategy & Consulting SA, Centrul de Cercetare si Consultanta in Domeniul Culturii, S.C. M&C Strategy Development SRL, Universitatea Bucuresti si Universitatea de Arte “George Enescu” din Iasi.

Promovarea Antreprenoriatului in Industrii Creative este cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 “Investeste in oameni!”, axa prioritara 3 “Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor”, domeniul major de interventie 3.1 “Promovarea culturii antreprenoriale”. Durata proiectului este de 30 luni. Detalii.

Primul rezultat al proiectului este reprezentat de cele trei studii de mai jos, care alcatuiesc harta industriilor creative in Romania la acest moment:

  1. Importanta-economica-a-industriilor-creative-GEA-Strategy-Consulting
  2. Contributia industriilor creative la nivelul economiei nationale – Centrul de Cercetare si Consultanta in Domeniul Culturii
  3. Atractivitatea profesiilor creative si orientări antreprenoriale ale tinerilor in domenii creative – Universitatea Bucuresti

Puteti citi AICI despre concluziile Forumului National al Industriilor Culturale si Creative, evenimentul care a pus pe agenda publica subiectul economiei creative romanesti.

Pentru a intra in posesia studiilor va rugam sa ne scrieti pe adresa salut@oricum.ro

Mai multe despre ”Promovarea Antreprenoriatului in Industrii Creative” pe site-ul proiectului: www.crestetalente.ro.