Creativitatea salveaza Romania

Revista FORBES ROMANIA  a realizat un material amplu despre industrii creative si despre rolul ORICUM si al echipei conduse de Razvan Crisan la cristalizarea acestui sector economic in Romania:

“E oficial: in urmatorii 20 de ani, Romania ar putea ajunge polul industriilor creative din Estul Europei. Pentru ca viziunea sa devina realitate, un grup de tineri hotarati sunt gata sa faca ceea ce stiu mai bine: sa mijloceasca, sa conecteze si, mai ales, sa pazeasca. [...] In 2007, Razvan Crisan si asociatia lui au inceput sa-si pună pentru prima data in mod serios problema promovarii antreprenoriatului in industriile creative. Pana atunci, in primii trei ani de activitate, facusera tot felul de proiecte indraznete, pionieristice pe alocuri, dar fara o linie unitară: un festival de scurtmetraje (ShortsUP), o initiativa ambitioasa de mentorship cu personalitati din diferite domenii (GOmentorship) si lista ar putea continua.”

Intreg articolul scris de Diana-Florina Cosmin si aparut in FORBES poate fi citit aici.

2 thoughts on “Creativitatea salveaza Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>